Motivation

Hej då var det min tur att skriva lite! :)
Och idag står det motivation på schemat!
Vi tar ett exempel!

I skolan kan det vara mycket prov och läxor dom sista veckorna ellerhur? Men håll i, håll upp motivationen! Tänk dig att du har ett stort biologi prov om en vecka men du orkar inte plugga. Tänk då att det här är det sista biologi provet för den här årskursen. Plugga en halvtimme varje dag så kommer det sitta, och efter du pluggat gör du något som du tycker är kul! Belöna dig med något! Motivation är väldigt viktigt när det gäller att göra saker! Det är ju inte direkt jätte kul att göra något man inte tycker om eller?

Aja, detta vart kanske lite fail men vi hörs nästa vecka! Sköt om er och ha det bra! Kram :)

Motivation

Vad är motivation för mej, för dej och för alla andra, och hur håller man motivationen ii svåra lägen? Alla dessa frågor är svåra att svara på, men för mej är motivation att ha vilja att göra något, t.ex. gillar du en sport och måste träna ofta för att vara bra måste du holla motivationen. En sak jag har svårt att motivera mej till är läxor, jag har inga problem med att plugga o så i skolan, men läxor är bland det värsta som finns. Usch. Nu när det snart är dags för betg för de flästa kan det vara bra att vara motiverad, visa vad man kan. För mej är det ganska enkelt så jag lär emj väldigt, veldig enkelt men det finns de som har svårare ett lära sig. För att jag ska hålla mehj motiverad brukar jag vanligtvis ge mej något gott att äta/göra något kul som n´belöning när jag gjort det tråkiga. Jag vet att det inte passar alla ´, men man måst ehelt enkelt hitta sin grej <3 Lycka till med allt och hoppas ni får en bra valborg

Motivation

Motivation! Vad betyder motivation??? Motivation för mig är när man känner att man vill något och har en anledning till att göra det. T.ex. Föreställ dig att du står bered för att springa för du ska hoppa och göra en volt som du inte har gort förut eller att du gjorde dig illa senast gången du försökte. Vad tänker du då??? Antagligen vad ihelafriden ska jag göra det här för??? Det kommer inte gå bra!!!Istället ska du tänka: gör jag det här nu så kommer jag att vara superstolt över mig själv och så kommer jag bli glad och då sprider jag en härlig känsla över mina vänner och då kommer dom bli glada!!! Sen springer du och gör den volten du har varit rädd för att göra eller inte gort! Den kanske inte blev perfekt men du gorde det. Det är motivation för mig!
(Jag har varit i exakt samma situation som jag beskrev så tro mig det funkar!)


daretostandout.blogg.se

4 tjejer som bloggar 4 dagar i veckan! Vill du vara med? Bara att kontakta oss via kommentars fältet!

RSS 2.0