Svek

Veckans tema är alltså svek.
Själv har jag inte blivit sviken så många gånger men jag vet mycket väl hur det känns. Det känns som att hjärtat går sönder i tusen bitar och man bara sitter och gråter och tänker på personen som svek en. Man orkar knappt andas. Man känner sig sjukt ledsen. Efter det (i mitt fall) så hatar man personen och vill aldrig mer se eller höra talas om honom/henne igen, man är så arg. 

"Don't be afraid of losing someone who doesen't feel lucky to have you"

Men jag har svikit flera (FALSKA) vänner som mått dåligt över det, men då är det för att dom har gjort något taskigt/jobbigt mot mig så att jag själv inte mår bra av att umgås med dom. Jag vill inte heller umgås med folk som är jättesnälla mot mig och grymt elaka mot mina andra kompisar (snackar skit, bitchblickar, iggar osv). 
Dom inser inte sina misstag och tror att jag svek dom utan anledning och blir därför ledsna och säger till folk att jag är falsk. Sådant gör mig arg. 
Jag har aldrig svikit en pojkvän.

Så kom ihåg att om du fått killen/kompisen att må dåligt över din närvaro så kan du inte skylla på dom, då är det ditt eget fel att dom "svek" dig. Sviker en pojkvän dig så är det på sätt och vis inte hans fel att han inte har känslor för dig längre. Svek han dig på ett elakt sätt så har du rätt att vara arg på honom. 

Är du sviken, känner dig ledsen av att en pojkvän eller kompis har lämnar dig, ta det lungt och andas! Du förtjänar bättre än dom, du ÄR bättre än dom. Försök glömma dom och umgås med dina riktiga äkta vänner istället, slösa inte din tid på falska.

💔Nutella can heal a broken heart❤️

Lycka till
/Klara
🔻🔺🔻

Svek

Hej alla fina människor därute! Hoppas ni mår toppen! :) Veckans tema är som sagt svek, så vad väntar vi på? Dags att skriva mitt inlägg om svek! ;)
Vill man vara den som sviker eller den som blir sviken? Båda gör nog lika ont. Man får den där klumpen i magen, när någon sviker en eller när man inser att man svikit någon. 
Svek kan vara bland det värsta som finns bland vänner. Tänk dig, att du har bestämt att du ska vara med en kompis, men att kompisen kommer till dig och säger "Aa men jag ska vara med hen, så vi kan inte ses tyvärr"
Fattar ni klumpen i magen man får då? Tanken på att någon väljer bort en för någon annan. Tänk dig för innan du sviker någon, för det känns i bröstet om du blir sviken eller sviker någon. Tro mig, jag vet..
Det var mitt inlägg om svek, hoppas ni gillade det även om det vart lite hursomhelst för jag är trött i huvudet efter att ha haft nationella prov i matte.. 
Nästa vecka på torsdagen kommer det antagligen tyvärr inget inlägg från mig, för att jag ska sitta i en bil hela dagen till Västkusten (bor i Norrland) så ja..Vi får de hur det blir om jag kanske ställer in på tid :) Kram! /Cassie 

Svika någon eller vara den som blir sviken?

När vi alla var små har vi nog alla hört någon säga "Du ska behandla andra som du vill bli behandlad själv". Jag känner att man säger att man följer det till alla som vill höra det. Men gör man verkligen det? Handen på hjärtat, gör du det?

Jag är en person som alldeles för lätt litar på folk och det kan bita en i baken sen. Att lita på sådanna som man egentligen inte borde lita på vet man inte om förens den personen svikit en. Jag har blivit sviken många gångar och har lärt mig att hantera det. Jag har blivit sviken av vänner som jag är tighta med idag men man glömmer aldrig av att den personen svikigt en.
Att bli sviken är ungefär som att bli friendzonad av en person som man gillar. Eftersom man blir ledse både på sig själv och personen. Men tillbaka till ämnet svek. Jag började skriva denna text igår och undrade om man skulle få välja att bli sviken eller att svika någon vad skulle man egentligen valt?
Att svika någon kan aldrig sluta bra. För om man börjar med en grej så slutar man aldrig med det förens det blir att personen får reda på det av någon. Men att bli sviken så är man personen som faktiskt litade på den personen så pass mycket att man vågar öppna upp sig för den. Men sedan att få reda på av någon annan att han/hon säger så om en. Vad är egentligen värst?
En sak jag lärt mig i mitt snart 18 års långa liv är att om man väl blir sviken och vän med personen igen blir det aldrig det samma. Man kommer inte vara så tighta som man var innan. Man kommer inte berätta samma saker för varandra och framför allt. Man kommer vara mycket mer försiktig.
Så vad jag egentligen vill komma till är att svik aldrig någon. That's it. Säg inte till någon att de kan lita på dig om du ändå själv bestämt att du ska säga det till någon annan.
 
- Elin

daretostandout.blogg.se

4 tjejer som bloggar 4 dagar i veckan! Vill du vara med? Bara att kontakta oss via kommentars fältet!

RSS 2.0