Skola

Hej. Jag kan inte sova just nu så jag passar på att skriva ett litet inlägg!
Tänkte snacka lite om skolan.

Nu är vi inne i slutet av terminen innan skolavslutning, ungefär tre veckor kvar.
Allt ska vara klart och i 6an och uppåt ska man få betyg.
Skolan är självklart jätte bra, man lär sig mycket och man träffar från början ganska nytt folk, som man sen umgås med så gott som varje dag.
Men många är stressade, mår dåligt över skolan. Alla orkar inte pressen, alla orkar inte alla läxor och prov man får, alla vågar inte ta plats i skolan.. men de måste man ju nuförtiden göra i så gott som varje ämne!

Men de finns ju oftast en kurator på skolan, om ni mår dåligt över skolan.. prata med kuratorn,skolsköterskan,nån lärare,förälder eller mentor/klassföreståndare.
De kommer lösa sig, i slutet klarar du allt!

Och jag finns om ni vill snacka eller skriva av er! De är bara att höra av er till mig, jag kommer att lyssna och ge er mina bästa tips och råd!

Kram på er alla. Glöm aldrig hur fina ni är

sexism och normer

Hej. Jag är inte riktigt haj på dehär ämnet och vet inte riktigt vad jag ska skriva men vi ger det ett försök!

Att man idag inte kan gå ut för "lättklätt" utan att riskera att bli utsatt för något, att man inte kan säga som man tycker och tänker utan att folk ska döma en... de är samhället 2015. :)

I dagens samhälle ska man "passa in" och folk börjar ändra sig för att "passa in" ! Jag tycker själv det är helt vansinnigt! Ska man bli mobbad och få hat för att man gillar en speciell kändis,för att man träffar dom? Är de okej ?
Ska man bli mobbad för att man vågar stå för vem man är och för hur man ser ut ?
Ska man inte få umgås med vem/vilka man vill utan att bli dömd?

Man skulle kunna fortsätta i timmar att bara tänka ut alla frågor!

De jag vill komma fram till är att alla är olika och man ska få säga som man tycker och tänker. Man ska vara sig själv och inte bluffa fram någon annan för att "passa in" !

Har ni några åsikter eller något så är de bara att skriva en kommentar!
Kram

Kändis

Att vara klädd i en body och lägga upp på instagram kan vara som att kasta tändvätska på en skogsbrand. Eller iallafall nästan. 

Att vara en förebild kan betyda att man ska våga, utforska och vara ett gott föredöme för någon. Frida Söderlund är min förebild.

Hon har intervjuat pojkband X antal gånger, hon har antagit utmaningar som att gå på Nobelmiddagen, hon har klarat av svåra situationer och hon har vart sig själv in för tusentals människor i hela världen, istället för att vara någon påhittad kändis som inte har behövt jobba sig upp till sina drömmars mål.

Nu fattar ni kanske varför hon är min förebild och det kändis jag dyrkar. 

Kram C

daretostandout.blogg.se

4 tjejer som bloggar 4 dagar i veckan! Vill du vara med? Bara att kontakta oss via kommentars fältet!

RSS 2.0