Svek

Okej det här med svek... Jag har inte vart med om några svek som är stora nog att ta upp här men något har jag väl lärt mig om svek, mer än att det är jobbigt att vara med om det. Det kan ju handla om nästan vad som helst men just känslan kan vara lite svår.

Tänk dig en ouppblåst ballong. Den är liten precis som ens självförtroende från början. Du hittar en vän som tillslut blir din bästavän. Med hen är du dig själv och har ett så kallat självförtroende. Du har även byggt upp ett förtroende till hen, alltså kan du lita på hen till 100%. Detta kan jämföras med när du blåser upp ballongen.

Efter ett tag sviker hen dig och allt självförtroende, plus förtroendet för hen rasar, nästan som när du sticker in en nål i ballongen. Då är du lika trasig som den där ballongen, och inget kan hen göra för att ni ska ha samma relation som ni hade innan.

Visst kan man blåsa upp ballongen igen men hålet finns ändå alltid där, hur mycket man än försöker täcka det. Sviker hen dig för mycket finns det tillslut inget kvar utav ballongen, precis som ni inte har någon vänskap.

Det är ungefär så man skulle kunna beskriva ett svek. Om ni har problem, tveka inte att kika någon av oss här på bloggen! Vi finns här för att kunna hjälpa er!

KRAM Clara
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

daretostandout.blogg.se

4 tjejer som bloggar 4 dagar i veckan! Vill du vara med? Bara att kontakta oss via kommentars fältet!

RSS 2.0